Oproepen aan de politiek

Volgende 12
1. (anoniem)
Hengelo 
Waarom gunt u omwonenden geen gezonde nachtrust??
2. Hans Roozenburg
Tienhoven 
Krimp is noodzakelijk en laat u niet wijsmaken dat stillere en energiezuinige vliegtuigen de groei mogelijk kunnen maken.
3. Van Tol
Gouda 
Stoppen met vliegen, om de straalstroom niet verder te beschadigen
4. (anoniem)
Bilthoven 
Gebruik een lange-termijn en allesomvattende visie (incl. secundaire effecten), en zie hoe de luchtvaart een netto negatieve bijdrage aan maatschappij én economie levert.
5. (anoniem)
Assendelft 
STOP MET NACHTVLUCHTEN. VANAF 21.00 TOT 08.00 UUR WILLEN WE RUST AAN ONS HOOFD.
6. Eveline Bernard
Kootwijk 
Weg met de hubfunctie. Schiphol terug naar 200.000 vliegbewegingen. Lelystad Airport dicht.
7. (anoniem)
Amsterdam Zuidoost 
Stop de Hubfunctie van Schiphol, oude Boeings & nachtvluchten! Ruim verder de pfas van het blusongeluk eens op voordat het zich nog verder verspreid.
8. (anoniem)
 
Er is al even een grens bereikt aan het aantal vliegbewegingen boven ons kleine landje. Terugvoeren en kijken naar aard en noodzaak van vluchten. Kan me alleen maar voorstellen hoe vervelend het moet zijn voor bewoners onder aanvlieg routes dichter bij Schiphol.
9. (anoniem)
Soest 
Stop de ernstige geluidsoverlast en vervuiling door Schiphol. Stop het hub-verdienmodel van KLM dat ten koste van de gezondheid van zoveel mensen, en ten koste van natuur en milieu gaat. Stop met subsidiëren van vliegen. Voer belasting in voor overstappers en kerosine. Voer belasting in die afhankelijk is van frequentie en afstand van vliegen. Gebruik deze opbrengsten tbv OV/internationale treinen.
10. Lucas Osse
Leersum 
Stop de de vervuiling van onze woon- en leefomgeving. Het is duidelijk dat burgers dit steeds belangrijker gaan vinden en dit zwaarder moet wegen dan de belangen van een klein deel van onze economie.
11. Joost van Doesburg
Wormer 
laat economie niet de boventoon voeren,- u verWEND die vakantiegangers -die 4 keer per jaar op vakantie gaan te veel
12. Chris van Uden
Heeswijk-Dinther 
De natuur moet worden beschermd tegen dit soort mega vervuilers.
Volgende 12